Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 18.06.2007, 02:17:00
lilia lilia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de consuela
eu as vrea sa imi raspuneti toti, fiecare pe rand , pentru ce credeti voi ca a lasat religia ortodoxa posibilitatea recasatoriei? (eu stiu ca ai voie de 3 ori maxim).

pt lilia: crezi ca daca divortezi (din motiv de adultere repetate si betie fara leac), si te casatoresti cu tipul de care spui ca vrea sa fie cu tine , sa presupunem ca e crestin si respecta ca si tine, D-zeu te trimite in iad? Eu cred ca daca nu faci pasul asta ajungi in iadul prostiei!
L-ai intrebat pe copilul tau daca ar fi de acord cu un tata normal in loc de afemeiatul- betiv? ar fi cazul sa i-l si prezinti sa vezi ce spune. Eu cred ca pe omul asta nou ti l-a trimis D-zeu pt ca e meritul tau, nu pot sa inteleg de ce nu profiti de acest avantaj. Sotul tau are sanse foarte mari sa intre intr-un iad foarte adanc si asa e si corect, pt astia s-a creat iadul!
Deja am ajuns in iadul prostiei, pentru ca am aceptat situatia...
M-am tot gandit ca voi aparea altfel in fata copilului prezentandu-ma cu barbatul urmator.

In ce priveste copilul...cu siguranta nu ar fi vrut sa am alta familie, tatal alta, iar el sa fie pe drumuri intre mine si taica-sau. Nu am putut sa-i fac suferinta asta, asa am gandit eu printre multe altele...
Insa, copilul meu, daca v-a fi pus intr-o situatie de genul acesta, cu toate pacatele pe care le voi lua asupra mea, pe el nu il voi lasa sa sufere cata viata voi trai. Nu ma voi ierta nicicand daca l-as lasa sa se complaca in minciuna, m-ar durea sufletul sa il vad nefericit.
Reply With Quote