View Single Post
Vechi 12.01.2011, 00:29:14
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Ce pot sa spun.....nu vreau sa iti zic La multi ani...pentru ca Dumnezeu este cel care ne hotaraste lungimea si durata vietii noastre.......iti pot zice insa ca de acum incolo poti sa faci si "altceva" in viata ta.......esti in viata,esti sanatos,gandesti...deci inca nu e totul pierdut.......iti poti reveni si iti poti spala toate pacatele pe care le-ai facut pana acum.....nu e deloc usor,inteleg asta...dar se poate. Altii au putut...vei putea si tu......Cum....? Nu stiu ...Dumnezeu stie cum.....roaga-te sa iti arate Calea pe care sa mergi de acum incolo...si...orice ti s-ar arata......si crezi ca este de la Dumnezeu........urmeaza.........mergi............. nu te poti opri aici...mai ai de luptat...mai ai inca de tras...nu abandona......alta sansa de indreptare nu vei mai avea..........va fi foarte,foarte greu.........dar merita,crede-ma.........la sfarsit vei fi un invingator,nu un invins.....Si eu fac la fel ca tine...si altii fac la fel....desi si noua ni se pare ca uneori nu mai putem inainta......totusi,se gasesc resurse nebanuite de a merge mai departe.........De unde...? Nu stiu....dar se gasesc.Domnul ni le da..........Vom muri pana la urma,fii fara grija...nici tu nu scapi,nici eu nu scap...nimeni nu scapa....dar hai sa lasam sa se intample atunci cand este scris sa se intample........sa nu stricam balanta Armoniei Divine.........
Nu noi am hotarat cand sa venim pe lume...nici cand sa plecam sa nu hotaram noi............e mai bine asa.
Ai avut o viata de tot rahatu',nu neg asta,dar nu uita ca sunt o gramada care ar vrea sa aiba macar un sfert din ce ai tu...........ai trait greu dar altii au trait si mai greu...si nu au abandonat........
Un lucru e clar....drumul pe care inca mergi acum este gresit...nu duce nicaieri......incearca sa gasesti o cale...ceva.........roaga-te,cauta....schimba.........fa ceva......Ce zici..ca nu e bun de tine sa faci un anumit lucru...? De unde stii tu asta...? Pe ce te bazezi...? Doar pe ideile si conceptiile tale.........nu este suficient......Pana cum ce ai facut......?
Viata ta poate incepe cu adevarat de acum incolo...de la 27 de ani.........trebuie doar sa vrei......
Nu iti voi da nu stiu ce sfaturi marete cum fac altii....pentru ca sunt la fel de pacatos ca si tine sa imi permit asa ceva........E usor sa de dat din gura,de vorbit,de la adapostul unui loc caldut si primitor...........avand o familie,un servici ,copii,bani si mai stiu eu ce.Si mai pozand si pe moralii....dar sa stii...multi dintr-e cei care vor sa para niste sfinti..in realitate sunt mai departe de Dumnezeu decat tine si decat mine........pentru ca sunt ipocriti si se aseamana fariseilor.......asa ca nu iti fa prea multe mustrari de constiinta in privinta pacatelor facute. Dumnezeu iarta TOT ,cu conditia sa ne lasam de ele..............
Reply With Quote