View Single Post
Vechi 12.01.2011, 09:14:27
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Adelinne Vezi mesajul
Iti dau dreptate in legatura cu frica ...am citit eu intr-o carte sau revista recunosc nu imi aduc aminte sursa ... '' noi de fapt consumand carnea unui animal care a trait frici puternice inainte de a fi sacrificat ,preluam acele frici ...'' prin frici se pot intelege multe dar cu adevarat cine le simte poate vorbi clar despre asta.
Doamne ajuta!
mosii si stramosi nostri ce traiau in bordeie si mai tirziu in case de paie, daca traiau frici de cele ce spuneti voi,amu vorbeam tatareste sau turceste da nu-i asa.porcul a scos si inca scoate pe roman din iarna la modul general vorbind,frica vine de la diavoil doar de ii dai gir restul sunt scamatorii inventate de cei din occident[asociatii de protectie a animalelor]gata de inghitit de cei mai sensibili, asa nemestecate.au sa vina vremuri grele si mai grele peste noi si atunci nu o sa mai vorbiti ca niste copii razgiiati ci o sa faceti ce trebuie ca sa supravetuiti.atuncia nu mai luati hormonii fricii de la bietul animal domestic ci frica o sa va fie tovaras de drum[la tot pasul].prea multa fandoseala,cine vrea sa nu manince sa nu bage de vina celui ce maninca si invers.ati vazut cu ce a trait poporul vietnamez dupa razboi,de nu mincau goange si alte mizerii, acum nu mai exista ca natie acest popor, unde vreti sa ii incadram pe acesti oameni in vechiu testament sau in noul?.daca inca nu cred in Hristos vor crede cindva.daca credeti ca bietul animal sta in calea mintuirii noastre va amagiti amarnic si va imbatati cu apa.