Subiect: Exorcizarile!
View Single Post
Vechi 12.01.2011, 11:26:01
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit Exorcizarile

Pentru cei mai multi astfel de manifestari sunt "teatru ieftin".sau "boli mintale".Nici nu-i de mirare cu educatia materialist stiintifica si atee pe care am primit-o.
Eu am vazut si am trait cu totul altceva. Nu cunosteam in nici un fel ortodoxia si practicile ei, dar prin formatia mea sectara condamnam frenetic tot ceea ce tinea de ea, mai ales astfel de practici, considerandu-le sarlatanie.
S-a intamplat , insa,.. ceva..Am ajuns intr-un mare impas, vedeam ca acest fel de crestinism ( al sectelor) este functional doar la convertire. In momentul in care ajungeai matur spiritual vedeai goliciunea si cat de neputincios este incat nu avea nici o putere de mantuire si desavarsire si apoi, toata mizeria din interiorul gruparilor ,indiferet cum s-ar fi numit.Cu toate acestea nu as fi putut apela la Ortodoxism in ruptul capului considerand aceasta religie una moarta si idolatra, asa cum mi s-a innoculat tot timpul.O colega si prietena m-a convins sa merg la o anumita Biserica si la un anumit preot ortodox unde ea scapase de o mare durere sufleteasca( nevindecata pana atunci).Bineinteles ca am acceptat doar din curiozitate si nu pentru mine ci pentru sotul meu care era ortodox.( am mai descris trairea si schimbarea mea totala din acel moment) La acele rugaciuni pe care preotul le facea erau cateva persoane care urlau amarnic si se manifestau in fel si chip. Am simtit ca mi-e rau, ca nu mai suportam atmosfera de acolo, ca nu mai am aer, ca trebuie sa fug.M-am indreptat spre iesire. O femeie mi-a spus cu drag si cu un zambet suav:" Nu e bine sa iesiti pana la sfarsit" Am ramas sprijinita de un stalp.Auzeam rugaciunile pline de dragoste si de mila pe care parintele le spunea si o expresie m-a infiorat caci facea referire :"la acesti botezati ai Tai" .In mintea mea a rasunat un glas care zicea:"tu nu esti botezata, pe tine nu te poate ajuta".Cand a venit parintele la sfarsit sa ne stropesca cu Agiazma si a ajuns in dreptul meu brusc mi-a deschis gura si mi-a turnat Aghiasma pe gat, iar la miruit m-a binecuvantat si o fericire fara margini mi-a umplut inima si viata mea de atunci n-a mai fost aceeasi.Teoretic stiam multe despre crestinism, dar atunci am trai experienta lucrarii Duhului Sfant si anume ca dovedeste vinovatia, iar celor ce se pocaiesc le daruieste 'bucurie ,pace si dreptate". Desi aveam botezul sectar din acel moment nu m-a mai parasit contienta nevoii unui botez real.In cautarile mele ulterioare pasii m-au dus spre un alt preot binecuvantat, dintr-o alta parte unde am trait un alt miracol. Si acolo erau o multime de persoane care aveau manifestari demonice .As vrea sa spun ca nu ma asteptam sa gasesc asa ceva si nici nu agream astfel de manifestari , sau nici nu prea credeam ca este corect.Mi se parea ca daca preotii ar avea putere de exorcizare atunci ar trebui ca oamenii respectivi sa se vindece . Dar nu prea imi bateam capul cu asa ceva, ma interesa sa gasesc pe cineva (un preot) care sa-mi poata explica toate nelamuririle mele legate de Ortodoxie.Din nou am avut aceeasi experienta a pacii , a bucuriei, a implinirii sufletesti si n-am putut sa zic decat: "Parinte, eu trebuie sa ma botez".Aceasta a fost de "Buna Vestire", iar in dimineata Invierii am primit Sf. Botez.
Abia apoi au inceput sa mi se deschida ochii sa vad minunile incredibile pe care le traiesc ortodocsii. Si exista o multime de oameni demonizati scapati de acest preot si care s-au calugarit ulterior si vietuiesc acum acolo, perfect sanatosi si preotul duhovnic( desi era ,saracul, foarte indracit) a facut si teologia ulterior , deci nu a fost nici o boala psihica.
Este marturia mea in fata Domnului Iisus Hristos!
Reply With Quote