Citat:
În prealabil postat de Sebastian.Seby
Peste 3 saptamani implinesc 27 de ani...[...]
|
Viata e foarte grea pentru multi dintre noi. Cu totii am avut experiente din cele mai neplacute si caderi prapastioase. Am vazut pe propria piele ce inseamna viata de emigrant in Italia. Am auzit povestiri asemanatoare cu a ta, direct de la cei in cauza. E cutremurator.
Dar stii care e solutia? Sa nu disperi, nu te descuraja, pentru ca de aici pana la sinucidere nu e decat o treapta. Tine-te tare si incearca, daca vrei, sa raspunzi chemarii Lui Dumnezeu care te cerceteaza incontinuu. Si eu am avut ani de caderi spectaculoase, intr-o lunga perioada de apostazie, insa Dumnezeu nu S-a lasat pagubas si mereu a fost langa mine desi eu eram departe de El. Intr-un tarziu, eu pur si simplu nu am mai rezistat si I-am raspuns. M-am hotarat sa-mi schimb viata in bine, renuntand la relele care ma cuprinsesera. A fost o eliberare, am plans, I-am promis sa fiu pe placul Sau si acum ma straduiesc sa fac asa.
E bine sa fii crestin [din nou], pentru ca viata alaturi de Hristos este mult mai usoara decat cand te straduiesti parca sa Ii stai impotriva.
Doamne ajuta!