Citat:
În prealabil postat de veilur
Doamne...oare o sa primesc vreodata alt sfat decat "Domane miluieste....." ?
Fratilor, voi nu intelegeti ca aceste ganduri nu se opresc spunand niste cuvinte si nici daca doresti?
Pur si simplu noi gandim continuu, nu avem cum sa oprim ideile care ne vin cap, dar eu incerc sa gasesc o metoda de a le ocoli, nu sa le dau ignore ca nu merge, diavolul nu e prost, ci doar trebuie sa le ocolim, dar nu stiu cum...
|
Nu se poate da sfat unui om daca nu-l cunosti .
Din cauza asta eu am spus ca e nevoie de marturisire , sau daca e unul care nu merge la Biserica e nevooie de un dialg cu doctorul .
Depinde de multe lucruri :
Ce ocupatie are persoana , cat si cum se roaga ,in ce atmosfera traieste (la servici si acasa ), ce informatii primesc ochii si urechile tale toata ziua .
Caci s-a zis ca daca ochiul tau este curat si trupul tau e curat si gandurile sant influientate .
Depinde si ce fel de ganduri cat de grave sant , asa ca a spune ceva la voia intamplarii e nefolositor .
Unii au suficient un "Tatal nostru " , altii trebuie sa-si schimbe modul de viata .
Dar si calugarii au lupta cu gandurile . Asa ca problema asta eu o consider complicata si nu se poate discuta decat in doi si cunoscand omul .
maria