Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 18.06.2007, 11:02:42
Ioana_D Ioana_D is offline
Member

Data înregistrării: 24.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lilia
Daca pana acum am fost cea care a indurat atatea, de acum incolo voi fi eu aceea care ii voi face viata un chin. Am zis si o repet, s-a cam intors roata. Nu voi accepta sa aiba batranetea linistita asa cum nici eu nu am avut tineretea fericita, ii voi "scoate" ochii cat o trai. Am devenit dusmanca lui incet dar sigur, sa vedem daca el v-a rezista asa cum am rezistat eu atata timp. Daca vrea sa indure, bine... daca nu, v-a renunta el, poate asa voi scapa...
Vrei sa spui prin asta ca incerci sa-ti faci singura dreptate, sa te razbuni intr-un fel pe sotul tau?
Daca da, sincer mi se pare ca te lasi orbita de tot ce ai indurat pana acum. Ce ai facut tu pana acum, din ce ai povestit pe forum si din cat am citit eu, este un exemplu, adica sa rabzi toate fara sa iti inseli sotul e de admirat, asa ca nu distruge tot ceea ce ai realizat pana acum, nu te lasa orbita de durerea acumulata in toti acesti ani...orice decizie ai lua in legatura cu divortul, macar sa nu il urasti pe sotul tau si sa nu incerci sa-i platesti cu aceeasi moneda, nu asta vrea Dumnezeu de la noi, ci de 70 de ori cate 7 daca ne greseste cineva intr-o zi sa-l iertam...sa nu uitam ca spunem chiar noi in rugaciunea "Tatal nostru" "si iarta-ne noua greselile noastre precum iertam si noi gresitilor nostri" asa ca singuri ne condamnam la neiertare din partea Lui Dumnezeu daca noi nu iertam celor ce ne gresesc...gandeste-te la asta, sa nu ne pacalim si sa ne lasam condusi de durere, ci sa punem inainte DRAGOSTEA si IERTAREA.

Doamne ajuta!
Ioana :)
Reply With Quote