View Single Post
Vechi 12.01.2011, 19:34:56
Dobra Daniela Dobra Daniela is offline
Member

Data înregistrării: 21.11.2010
Implicit

sebastian, am trecut si eu prin experiente dificile...am trait si eu o perioada de "glorie",in care simteam ca am cucerit intreaga lume sau ca eram aproape sa o fac..ma simteam puternica si libera..o invingatoare! apoi...totul s-a schimbat...am devenit un om normal si in primul an, am fost depresiva si f depresiva... apoi, cu ajutorul lui Dumnezeu, am inceput sa imi revin. m-a motivat iubirea. acea iubire minunata care am gasit-o adanc in mine, pt Dumnezeu, si mai ales iubirea pe care am aflat zi de zi ca Dumnezeu o are pt noi. viata mea nu mai avea sens si totul era mai mult decat gri. apoi, am inteles zi de zi, ca Dumnezeu chiar ne iubeste si nu era o gluma si nici doar vorbe. am inteles ca Hristos vrea sa ne salveze si ca asta a facut si cu mine. cred ca acum te salveaza si pe tine. ai sa poti sa treci peste asta daca urmaresti sa cultivi in tine virtutile, daca urmaresti sa devii simplu si daca ai sa devii multumit cu ceea ce esti. trebuie doar sa gasesti in tine iubirea, credinta, simplitatea si ai sa vezi ca ai sa treci peste asta. eu am inceput prin spovedanie...apoi totul a fost mult mai bine.
Reply With Quote