View Single Post
Vechi 12.01.2011, 22:35:31
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alyna26 Vezi mesajul
Danut tie ti s-ar parea corect sa platesti pentru un pacat facut de un strabunic de-al tau pe care nici macar nu ai apucat sa-l cunosti? mie sincer nu mi se pare. stiu ca asa se spune ca platesti pana la al saptelea neam. a, sa platesc pentru pacatele facute de mine in alta viata cum spuneai si tu, da mi se pare corect. interesant ca ai avut curajul sa afirmi asta cu reincarnarea aici :), si eu cred in teoria asta si cred ca in cazul asta s-ar explica mai bine platitul pacatelor pana la al saptelea neam.
Nu am spus neaparat ca eu cred in reincarnare.. ceea ce eu cred este insa ca Dumnezeu e mult mai complex decat noi credem si ca uneori religiile pun limite lui Dumnezeu.. asta cu copiii pedepsiti pentru gresalele parintilor cum sa-ti zic eu.. nu o descalific.. Cred ca Dumnezeu pedepseste trupul si nu sufletul unora pentru pacatele stramosilor sai.. Am sa-ti dau un exemplu la mine in familie.. Eu am un fin care s-a nascut surdo-mut.. Chiar daca s-a nascut surdo-mut e plin de viata, frumos, destept, descurcaret, bun, s.a.m.d.. Tot asa nasterea unora intr-un fel sau altul poate avea loc si din punct de vedere medical si biologic.. datorita genelor.. incompatibilitatii cuplului.. s.a.m.d.. Unii cred ca si din cauza unor blesteme...
Reply With Quote