Citat:
În prealabil postat de blajinul
Nu este nimic impus. Eu, chiar nu am dat zecimea o perioda. Nu eram incredintat de acest lucru. "Tot ce nu vine din incredintare este pacat" (Romani 14:23). Nu s-a intamplat nimic.).
|
Inainte de aceasta fraza, Pavel vb romanilor despre mancaruri si nu de zeciuiala.
Citat:
În prealabil postat de blajinul
Despre zecime, Domnul Iisus Hristos vorbeste ca despre un lucru care nu trebuie lasat nefacut (Matei 23:23).
|
Daca ai citi cu atentie versetul 23 ai vedea ca Hristos ii mustra pe farisei si carturari pt ca dau zeciuiala doar din lucrurile ieftine...si ii indeamna sa de-a zeciuiala la templu , respectand astfel legea..
Eu nu stiu de ce incerci sa argumentezi prostia ta cu citate care n-au nimica de aface cu ideea pe care o sustii..
Pt cei care ar incerca sa te aprobe si nu au o Biblie la indemana, sa citeasac aici: Matei 23, 23. Vai vouă, cărturarilor și fariseilor fățarnici! Că dați zeciuială din izmă, din mărar și din chimen, dar ați lăsat părțile mai grele ale Legii: judecata, mila și credința; pe acestea trebuia să le faceți și pe acelea să nu le lăsați ...
Ai stiut ca minciuna si inselaciunea e pacat?