View Single Post
Vechi 12.01.2011, 23:06:16
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de blajinul Vezi mesajul
Nu este nimic impus. Eu, chiar nu am dat zecimea o perioda. Nu eram incredintat de acest lucru. "Tot ce nu vine din incredintare este pacat" (Romani 14:23). Nu s-a intamplat nimic.).
Inainte de aceasta fraza, Pavel vb romanilor despre mancaruri si nu de zeciuiala.

Citat:
În prealabil postat de blajinul Vezi mesajul
Despre zecime, Domnul Iisus Hristos vorbeste ca despre un lucru care nu trebuie lasat nefacut (Matei 23:23).
Daca ai citi cu atentie versetul 23 ai vedea ca Hristos ii mustra pe farisei si carturari pt ca dau zeciuiala doar din lucrurile ieftine...si ii indeamna sa de-a zeciuiala la templu , respectand astfel legea..

Eu nu stiu de ce incerci sa argumentezi prostia ta cu citate care n-au nimica de aface cu ideea pe care o sustii..
Pt cei care ar incerca sa te aprobe si nu au o Biblie la indemana, sa citeasac aici: Matei 23, 23. Vai vouă, cărturarilor și fariseilor fățarnici! Că dați zeciuială din izmă, din mărar și din chimen, dar ați lăsat părțile mai grele ale Legii: judecata, mila și credința; pe acestea trebuia să le faceți și pe acelea să nu le lăsați ...

Ai stiut ca minciuna si inselaciunea e pacat?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.