Subiect: Rusine!
View Single Post
Vechi 13.01.2011, 00:43:57
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
Frate.......m.am suparat.Femeia mai prejos decat barbatul?DAR NU ITI E RUSINik ?Asa vorbesti tu de mama ta:?de sora ta?de Maica Domnului sau de Sfanta Ana?

Eu altceva ma intreb.Nu am dilema cu egarii mulati pe ....eu am o dilema cu barbatii din biserica noastra care se dau mari cautatori de sotii crestine si dupa o scurta relatie te intreaba....Auzi pui....cand facem si noi dragoste?
Alea sarmanele habar nu au,sunt debusolate,dar rasa asta superioara pe care o aperi de ce face asemenea greseli daca tot sunt crescuti in biserica?
Oferta fara cerere nu exista si viceversa!Asa se face ca aceste "biete"femei stiu din experienta cum egarii,colantiisi fustele scurte plac foarte tare barbatilor(desigur,numai cand ies de la biserica).
Daca barbatii ar avea drept idealuri pe sfinte sau pe Fecioara Maria,sa vezi cate fete le-ar urma...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.