View Single Post
Vechi 18.06.2007, 12:03:20
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Odata m-am dus la Parintele cu o femeie. EA CREDEA CA ARE TENIE DAR MEDICII Nu i-au spus ce are.Parintele i-a spus : Daca nu ti-au spus medicii iti spun eu. Tu ai cancer.Du-te si pregateste-te de plecare caci Dumnezeu ti-a scurtat viata. Trebuia sa ai 7 copii si nu ai decat unul". EA a recunoscut ca are numai unul dar a spus ca si acela-i face necazuri." Nu-ti face destul" i-a zis Parintele."Pentru ca in tribunalul romanesc daca omori pe cineva trebuie sa platesti cu viata... Dar tu nu poti plati pentru cele 7 vieti caci ai doar o singura viata.Ai sa platesti dincolo la vesnicie, la nesfarsit.Du-te si pregateste-te de plecare!" A inceput a plange si a spune ca sotul e vinovat ca el a indemnat-o." Nu, tu esti vinovata. Tu nu trebuia sa faci avort chiar daca te omora. Tu nu trebuia sa faci asta. In timp, ce-i vorbea Parintele erea cu spatele la ea si picta in fata altarului. In gandul meu intrebam: " Parinte de ce nu veniti jos sa stam de vorba?" .Mi-a stiut gandul s-a intors si mi-a raspuns :
Nu pot sa vin sa stam de vorba caci trebuie sa dau lucrarea asta gata.Va spun de aici." .Dupa un timp iar am avut gandul acela si iar parintele mi-a raspuns:[b]"Mai, ti-am spus ca nu pot sa vin, n-am timp."[MORAR GHEORGHE Ucea de sus]
Tribunalul pamantesc nu romanesc..scuze
Reply With Quote