View Single Post
Vechi 13.01.2011, 09:51:25
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Poate ai alternat din telecomandă OTV cu Speranța TV, cred că sunt apropiate. Ciudat dragă Geony, pastorul Aron Moldovan folosește foarte mult Scriptura când expune puncte de credință, și chiar și când e vorba de lucruri minore. Încearcă să contabilizezi câte versete folosește...

Nu! ma uit chiar pe speranta TV si chiar mi drag Aron Moldovan, si am si spus de ce.
Foloseste Scriptura , ai dreptate, pe EGWhite chiar deloc (din cate am vazut eu). Dar in orice expunere de credinta foloseste la inceput "mi se pare ca...", "cred ca vrea sa spuna ca..." sau alte expresii...
Am vazut asta-noapte o redifuzare a unei emisiuni in care pastorul Aron, nesanatos ca toti ceilalti amagiti ai satanei, isi argumenta prostia si inselaciunea folosindu-se de negarea invataturilor ortodoxe..
Eu cred ca, daca n-ar fi ortodoxia si catolicismul , n-ar fi nici o secta NP...sectele am impresia ca sunt parazitii care traiesc atasati de BO si BC, separat nu pot...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.