View Single Post
Vechi 13.01.2011, 11:26:43
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
O mica povestioara....anul trecut in luna mai a trebuit sa fac o operatie(destul de dificila ziceau medicii).Am intrat in sala de operatii cu o teama de nedescris,mai ales ca la acea vreme pe la tv se aratau imagini cu persoane care erau in coma din cauza neglijentei anumitor medici. La un moment dat mi-am amintit Rugaciunea Inimii ,despre care citisem dintr-o cartulie primita de pe muntele Rarau,de la manastirea de acolo.Cit timp au durat pregatirile pentru operatie am spus aceasta rugaciune asa cum m-am priceput eu mai bine,intruna pina am adormit.Va spun cu mana pe inima ,ca dupa o ora cand m-am trezit din operatie ,am simtit o bucurie extraordinara si i-am multumit Mantuitorului nostru pentru grija Lui catre mine pacatoasa.Oricum as spune aceasta rugaciune ,eu il simt pe Iisus in preajma mea si stiu ca ma ajuta oricind si oricum ,numai sa cred in El cu tot sufletul meu.Inca ceva : dupa operatie s-a constatat de medici ca nu era ceea ce credeau ei(adica ceva destul de grav)Nu-mi ajunge viata mea pentru a aduce multumiri Bunului Dumnezeu si Maicutei Sfinte ,pentru ajutorul lor Dumnezeisc.
Reply With Quote