Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Cand privim in biserica pe cineva cu patima sau ostentatie, poate ca ar fi fost mai bine daca ramaneam acasa.
|
Nu privim cu patimă domnule. Am să povestesc ce s-a întâmplat Duminica trecută.
Un bărbat a venit și s-a așezat în fața mea. Nu era îmbrăcat necuviincios, dar după vestimentație avea o pereche de pantaloni și o bluză cu o mărime mai mică decât i-ar trebui.
La un moment dat s-a pus în genunchi și s-a aplecat în față spre pământ. Domnule, tricoul fiind mic s-a ridicat din pantaloni și pantalonii fiind și ei mici s-au lăsat în jos, încât i se vedea (iertați-mi expresia!) crăpătura fundului.
E ceva totuși, exagerat! Smintește lumea, și nu că stă lumea să analizeze cu ce sunt îmbrăcați oamenii, dar mai dai o privire rătăcită în stânga/dreaptă din când în când și nu e absolut deloc plăcut să vezi așa ceva în biserică!
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Last edited by colaps; 13.01.2011 at 11:38:43.
|