View Single Post
Vechi 13.01.2011, 21:48:55
alyna26 alyna26 is offline
Member

Data înregistrării: 08.01.2011
Implicit

[quote=Sebastian.Seby;322194]...cel mai aproape am fost cand am luat cateva cutii de pastile cu o sticla de vin,si ca sa fiu sigur am dat drumul si la o butelie cu gaz in camera la mine...QUOTE]

Faptul ca nu ai reusit, ar trebui sa te faca sa realizezi ca Dumnezeu mai are niste planuri cu tine, si chiar daca tu nu mai crezi in El, El inca mai crede in tine. vrei sa te sinucizi? ok, si ce crezi ca rezolvi cu asta? crezi ca te vei curata de pacate? poate ca au fost parintii tai mai duri cu tine, dar eu nu cred ca tie nu iti pare rau ca ti-ai dezamagit mama. si daca te vei sinucide ce vei rezolva? ii vei provoca o durere de nedescris. oriunde vei fi, nu cred ca vei fi multumit cu asta.

vrei sa faci o fapta buna dar ti se pare ca voluntariatul nu te caracterizeaza totusi, nici o problema, banii pe care spuneai ca-i dai pe femei, doneaza-i in contul smurd sau crucea rosie.
parerea mea este ca primul pas pe care ar trebui sa-l faci, este sa incepi sa te placi, sa te ierti si sa-ti acorzi a doua sansa. iesi din casa, ia aer, acorda celor din jurul tau o sansa, acorda o sansa unei femei adevarate nu uneia de pe strada, ai sa fii surprins cat te poate ajuta iubirea adevarata. inteleg ca ti-ai pierdut increderea in existenta lui Dumnezeu datorita necazurilor prin care ai trecut, ar fi absurd sa-ti spun sa te rogi, sa te duci la preot, cand tu nu mai crezi. dar fa altceva, intra intr-o biserica goala si stai pur si simplu cateva minute si reculege-te, gandeste-te la ale tale, si vezi cum te vei simti cand vei pleca de acolo, poate usor, usor Dumnezeu isi va face loc din nou in inima ta.
oricum pana la urma astea sunt doar sfaturi, adevarata putere o vei gasi in sufletul tau, iar daca ii vei permite si lui Dumnezeu sa te sustina (nu deodata ci incet incet) iti va fi mai usor si te vei ridica mai repede.
eu sper ca ceea ce ai scris aici este sincer si nu doar mistocareala cum spunea Andrei, pentru ca daca ai vrut doar sa profiti de bunatatea oamenilor, ar trebui sa-ti fie rusine.
Reply With Quote