Subiect: Nu am prieteni
View Single Post
Vechi 18.06.2007, 16:13:12
Ioana_D Ioana_D is offline
Member

Data înregistrării: 24.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuda
oare nimeni nu se gandeste la noi in afara de Dumnezeu?
Eu cred ca Dumnezeu ne iubeste si e singurul care poate sa ne iubeasca cu adevarat si cu o iubire atat de mare incat nu ne putem inchipui, si mai cred ca ajutorul Lui vine prin oamenii din jur. Asa ca nu te lasa coplesita de tristete si deznadejde, increde-te in Dumnezeu si dechide ochii, uneori ajutorul vine exact de unde ne asteptam mai putin. Si eu am trecut prin momente grele in viata si atunci cand simteam ca nu mai pot, ajutorul a venit de unde nu ma asteptam incat si acum ma minunez cand ma gandesc :) Multa nadejde si curaj, nu degeaba exista vorba aceea care spune ca "speranta moare ultima" :)
Din cate am observat eu la cei din jurul meu si la mine, fiecare om are momente in viata cand se simte singur, dar se poate trece peste aceste momente, ideea e sa nu ne lasam coplesiti de aceste sentimente.
O sulotie atunci cand nu avem prieteni e sa cautam noi tot felul de activitati care sa ne puna in legatura cu oamenii. De exemplu, draga marian80, ai putea sa incerci sa te implici intr-o asociatie ca si voluntar, sunt multe astfel de organizatii care au nevoie de oameni cu initiativa si care sa ii ajute in actiunile lor, si vei vedea ca vei gasi acolo oameni pe care sa ti-i poti face prieteni. E doar un exemplu care mi-a venit acum in minte, ideea e ca nu trebuie sa disperam, si sa ne punem nadejdea in Dumnezeu, sa ne rugam si ne va trimite El prietenii de care avem nevoie :) Si eu am trecut prin ceva asemanator si cand am vazut ca nu am prieteni, i-am cautat eu, am mers la o biserica unde se tineau intalniri cu tinerii si se discutau probleme duhovnicesti si mi-am gasit prieteni, nu m-am putut imprietenii cu toti foarte tare pentru ca e chestiune ce tine de lucrurile pe care le ai in comun cu celalat, dar pot sa spun ca mi-am facut cativa prieteni :)

Doamne ajuta!
Ioana
Reply With Quote