Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Asa e,asa e,cum sa nu.S-au postat o groaza de dovezi pe forum scrise,audio,video,citate din Sf.Parinti,s-a dat chiar si un link spre site-ul patriarhiei,etc. nu numai de mine(ca tot zici ca am eu ceva cu Sinodul),dar nu sunt bune,ce dovezi sunt astea...fata de tine care ai fost inspirat chiar de Duhul Sfant cand ti-ai prezentat "parerile" tale ca pe niste dovezi incontestabile,nici macar de catre Sf.Parinti si cele sapte Sinoade Ecumenice.
Ecumenismul e falsa problema?De aceea i-ai tot luat apararea pe aici?Adica tu ai luat apararea la ceva fals?Da,pai de aceea au murit atatia martiri pentru Hristos,din cauza unor "false" probleme!La cele sapte Sinoade Ecumenice s-au dezbatut si condamnat "false" probleme!
Domnule,te sfatuiesc sa ne mai scutesti cu "revelatiile" tale,vrei?
Da-mi voie sa nu ascult nimic din ceea ce zice un om care vrea sa "apere" ortodoxia,dar n-a auzit de afurisenia data de Biserica impotriva francmasoneriei.
|
Copilu batran....cred ca esti lovit la scufita! Site-ul Patriarhiei nu este dovada, este o parere a ta pe care nu ai putut-o argumenta.
Cat despre dovezile date de unii din Sf. Parinti...sunt de acord cu ele, dar nu sunt la obiect. problema de fond e alta!
Ecumenismului nu i-am luat aprarea. Am spus ca habar nu ai despre ce vorbesti si nu ai argumentat. Am cerut sa argumentezi atacurile la adresa ierarhilor!
Eu zic sa mergi la "fratii" tai ca pe la BOR nu ai loc. Referitor la apararea Ortodoxiei, cred ca am gresit eu, te-am supraevaluat. Oamenii ca tine nu sunt un pericol. Exista secte mai puternice decat gruparea schismatica pe care o incurajezi!!!