View Single Post
Vechi 14.01.2011, 00:03:18
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Nu am suficienta imaginatie (a se citi nu halucinez suficient) incat sa inteleg din textul de mai sus aberatiile scrise de tine in deschiderea topicului. Unde scrie ceva de un programator? Unde scrie ca starea initiala trebuie sa fie binecunoscuta, mai ales de catre cineva?
nu ai suficienta imaginatie? dar imaginatie sa-ti inchipui ca materia nevie devine singura viata ai ,asa?

ca la gradinita ,ca asa vrei tu :
Concisely stated, a genetic algorithm (or GA for short) is a programming technique (=facut de un programator inteligent ;stii ...programele de calculator sunt facute de programatori nu cresc in padure )that mimics biological evolution(=punct de plecare foarte clar ,nu se refera la evolutia numarului 4 sau a galaxiei Andromeda ci se refera la un spectru ingust :VIATA BIOLOGICA pe Terra ) as a problem-solving strategy(= iata SCOPUL :problem solving strategy .) ei ,comedie,algoritmii genetici au scop dar dupa cum spuneam ,teoria evolutiei(dupa parerea ateista) nefiind asistata ,controlata si condusa de o inteligenta spre un scop anume ,in nici un caz nu e dovedita de algoritmii genetici CACI NU ARE SCOP ci doar se intampla !

Citat:
Din cate reusesc sa-mi dau seama, dar si din ce imi spune lumea, nu am probleme cu capu'. Cel putin nu atat cat sa ma cred atotputernic.
ce mai conteaza acum, ca ai o insusire mai mult sau mai putin , ca daca tot te crezi atotstiutor cand ii dai sfaturi lui Dumnezeu cum ar fi trebuit sa fie lumea ,nu vad de ce nu te-ai crede si atotputernic ? :)

Citat:
Nu trebuie sa fii perfect ca sa stii ca un lucru e gresit.
te inseli amarnic.ia intreaba o curca la ce foloseste semanatoarea si plugul din curte ? iti va raspune ca alea sunt pentru a dormi ea noaptea cocotata pe ele. tu daca nu stii scopul pentru care a fost creata aceasta lume vei raspunde ca si curca. dar Cel care a facut aceasta lume ne-a spus si scopul ei( stia ca singuri nu am fi ajuns la acest adevar ,dovada sunt ateii care vor numai prin mintea lor sa priceapa lumea si nu inteleg nimic) .

Citat:
tu ai pretentia ca stii ca evolutionismul nu este corect desi crezi ca se rezuma la intamplare
1.Dumnezeu a creat lumea cu un scop precis.
2.Lumea s-a creat pe sine(macroevolutia ).

comparativ ,dupa tine,care se refera la intamplare si care la scop?

evolutionismul e adevarat ,dar numai cel observat astazi in laborator , numit microevolutionism(adaptare in cadrul aceleiasi specii) si dovedeste genialitatea Celui care le-a pus "softul" care raspunde la un numar incredibil de variabile din mediu .cat despre macroevolutionism (atom -> celula -> maimuta ->om ) e cea mai mare prostie inventata de om ,nedovedita in laborator si crezuta de evolutionisti nu pentru ca e adevarata ci pentru alte motive ,pe care le stim si noi crestinii, ca suntem si noi ...oameni si stim ce inseamna tirania placerilor trupesti.