"Si repet,daca Erzbet crede ca lesbianismul e ceva inofensiv inseamna ca ea sa el,cine-o fi,e de acord cu diavolul,ca doarme in pat cu el,ca da mana cu el,ca e a lui,o slujitoare a iadului pe pamant.Cum sa primesti in inima asemenea pacatosenii?"
Nu am cerut sa ma"ma primesti in inima" ci sa te abtii de al astfel de comentarii penibile. Poate te doare, poate nu, dar asa cum iti permiti sa faci atatea supozitii absurde la adresa mea, si eu pot afirma cu certitudine ca habar nu ai ce e aia iubire, intelegere, pace, deci habar nu ai ce inseamna sa fii crestin cu sufletul. Esti extremist, jignesti oamenii fara sa ii cunosti, nu vreau sa stiu cum reactionezi in viata de zi cu zi cand ceva nu iti convine.
Ai mai spus ca nu vei mai intervenii cu propriile opinii ci vei da citate din sfintii parinti, asta imediat dupa ce i te-ai adresat lui macs cu "mai poponarule". Acum vii nonsalant si ma numesti "slujitoare a iadului pe pamant". mai vrei exemple?
"Baga-ti mintile-n cap.Vrei prea multe.Mai citeste pilde,Biblia,Cleopa,si vei gasi raspuns la toate intrebarile.Vrei sa iti postez eu articole intregi cand le ai chiar aici pe site? Dar tu nu vrei,ateule,sa descoperi adevarata credinta,crezi ca esti "luminat".De cine,de satana?"
Cred ca stai prost la capitolul "abtinere"-calitatea nr 1 a unui crestin.
|