Subiect: Facere 1:2-5
View Single Post
Vechi 14.01.2011, 10:53:08
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
daca pana acum ma intrebam cum a putut fi ostracizat marele savant Galileo Galilei? cum de a fi putut fi ars pe rug Giordano Burno?... acum am aflat raspusul.
(multumuesc tuturor celor care m-au ajutat)
Interesant, Giordano Bruno avea aceleasi conceptii panteiste. Din ce a prezentat visovivi intuiesc de unde a vrut sa poneasca Einstein (care avea idei panteiste), nu stiu daca e si corect ceea ce spun, e doar o idee personala. Stim ca panteistii spun ca divinitatea e in toate obiectele, in tot ce exista. Poate Einstein s-a gandit ca lumina, care e asociata cu divinitatea, e in tot ce exista, deci in orice corp exista lumina, diviniate. Nu stiu daca e corect ceea ce m-am gandit, e doar ideea mea.

In orice caz, v-am aratat deslusit ca sfintii si, implicit, ortodocsii cred in unanimitate in facerea asa cum a fost revelata de Sfantul Duh lui Moise. Nu mi-ati dat pana acum citate din teologi sau sfinti ortodocsi care sa sustina altceva si nici nu aveati cum, e o aberatie.
V-am aratat si ca teoria evolutionista sau cea a Big-bang-ului e o aberatie si din punct de vedere stiintific, nefiind decat un produs al imaginatiei brodat cu cateva date stiintifice pe acest schelet. sa ne intelegem , date stiintifice care sunt construite avand aceasta aberatie la baza. De exemplu daca sustinem ca pamantul e patrat se pot face tot felul de calcule si aproximari, ca si cum ar fi avevarat acest lucru. V-am dat si parerea fostului director al academiei franceze de stiinta despre evolutionism.
Cu asta s-a spus tot, doar ca dvs. nu vreti sa aflati adevarul, nu e vorba ca nu il stiti. Chiar daca toti ar spune ca sunt neadevarate dvs. vreti neaparat sa credeti in ele.
Reply With Quote