Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 18.06.2007, 16:44:07
mihaela75 mihaela75 is offline
Member

Data înregistrării: 27.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Consuela:eu as vrea sa imi raspuneti toti, fiecare pe rand , pentru ce credeti voi ca a lasat religia ortodoxa posibilitatea recasatoriei? (eu stiu ca ai voie de 3 ori maxim).

Unde ai citit despre cele casatorii acceptate de religia ortodoxa?

Erzbet:am fost invatata ca familia are la baza iubirea si respectul;cand dispare una dintre ele, nu se mai numeste familie

Daca famili ajunge sa se dizolve la fiecare problema care implica iubirea si respectul, atunci membrii familiei nu ajung niciodata sa se maturizeze. Ori maturizare inseamna tocmai sa rezisti la astfel de probleme, sa inveti sa le rezolvi si sa duci traiul inainte, caci nu stii ce intorsatura fericita te asteapta dupa solutionarea acestor disensiuni. Ceea ce nu te doboara, te intareste. Dragostea mai dispare, cauza lipsei de respect suntem de multe ori noi insine. Depasind problemele, noi crestem si ne fortificam personalitatea. Ai impresia ca in urmatoarea casnicie dragostea si respectul nu pot disparea? Si inca cum.
ai mai gandi asa daca ai trece prin niste abuzuri deosebit de grave,alaturi de copilul tau,din partea sotului tau,iar acest copil-indiferent de dragostea pe care i-ai oferi-o,s-ar sinucide?s-au te-ai invinovati toata viata?crede-ma,sunt N cazuri!iar eu era sa fiu unul din ele!
Reply With Quote