Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 18.06.2007, 16:48:41
mihaela75 mihaela75 is offline
Member

Data înregistrării: 27.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lilia
Citat:
În prealabil postat de consuela
lilia, de ce crezi tu ca sotul asta al tau te-a mai incurcat cu casatoria si cu copil, in loc sa te fi lasat in pace de la bun inceput sa iti fi gasit pe cineva responsabil? Oamenii ca el ar trebui sa stea necasatoriti sa isi petreaca toata viata prin baruri si sa nu mai incurce pe nimeni. Am niste vecini in bloc la fel, tatal copiilor mergea din bodega in bodega la baute, avea si amanta tot o betivana, si nevasta-sa l-a lasat urgent, a castigat ea casa, s-a recasatorit cu un om mai in varsta si responsabil si copiii se inteleg perfect cu el ca e om bun care crede in viata de dincolo, si nu isi permite sa isi bata joc de altii. Iar betivanul a ajuns o cazatura de om, copii nu il recunosc de tata, la batranete va muri in vreun sant beat-chiar asa spune fosta sotie. Nu era nici ala bataus, era complet iresponsabil, venea ca la hotel la toate de-a gata. Vecina noastra se plangea ca de ce a mai incurcat-o, ca inainte se purta frumos, a insistat sa se insoare cu ea, iar dupa ce a facut si copilul ce o fi zis ? acuma sa ma suporte cu toate viciile ca are copil si nu vrea sa divorteze din cauza copilului! Dar nu e chiar asa, ca chiar cu copil iti mai gasesti oameni calumea daca ii cauti, te ajuta D-zeu. Idiotul a pacalit-o sa-l ia de sot sa ii spele, sa ii faca mancare, dar pentru cine? ca nu merita, nu era fraiera sa-l suporte, l-a dat urgent la o parte din viata ei si l-a inlocuit cu un om responsabil.
Consuela, merita asa ceva...crede-ma ca as fi divortat de mii de ori. A lucrat intr-un domeniu in care avea mare influenta, cu toate argumentele mele nu as fi castigat nimic, nici macar copilul...Si apoi, cred ca ma distrugea fapta asta. Din 2 rele am ales varianta in care sunt acum. Deja sufletul meu e ranit pana aproape la limita maxima din cauza neputintei pe care am avut-o de a schimba situatia. Nu a fost persoana care sa doarma pe drum, dar a stiut sa vina acasa...
Daca pana acum am fost cea care a indurat atatea, de acum incolo voi fi eu aceea care ii voi face viata un chin. Am zis si o repet, s-a cam intors roata. Nu voi accepta sa aiba batranetea linistita asa cum nici eu nu am avut tineretea fericita, ii voi "scoate" ochii cat o trai. Am devenit dusmanca lui incet dar sigur, sa vedem daca el v-a rezista asa cum am rezistat eu atata timp. Daca vrea sa indure, bine... daca nu, v-a renunta el, poate asa voi scapa...
ai grija sa nu ajunga sa te loveasca!
Reply With Quote