Despre Sf. Nectarie
Si eu l-am cunoscut pe Sf. Nectarie intr-o perioada f grea a vietii mele si pot sa spun ca mi-a salvat viata. Sotul meu s-a decis sa se reintoarca in tara lui ca sa putem petrece ceva timp si cu familia lui ca sa se bucure si ei de nepotii lor, socrii mei fiind foarte batrani. Din pacate am fost primiti nu cu dragoste ci cu nepasare. Nu am fost bineveniti nici de ei nici de fratele sotului meu. Am trecut printr-un iad spiritual si am ajuns de am inghitit pastile ca sa "scap". Norocul meu ca deja auzisem si citisem despre Sf. Nectarie din Formula AS si cred ca deja incepusem sa ma uit prin acest forum, dar nu eram inca in stare sa-mi revin. Sant sigura ca Sf. Nectarie alesese sa aiba grija de mine si sa ma salveze cu mult inainte sa stiu ce-o sa se intample cu mine. Insa bunul Dumnezeu mi-a aratat ca am putere in mine sa ma lupt si dupa acest episod am revenit, incetul cu incetul, la persoana la care am fost inainte sa vin aici. De-atunci simt prezenta Sf. Nectarie in viata mea tot timpul. Ii citesc acatistul in fiecare zi si simt multa caldura si dragoste in acest timp. Mi-a permis sa ajung in Bucuresti la Manastire Radu Voda si sa stau langa moastele lui si sa primesc si ulei sfintit. Ultima minune pe care a facut-o in familia mea este ca l-a vindecat pe sotul meu de o problema cronica cu o ureche. A durat numai trei zile de cand am inceput sa-l ung cu mir si sa-l rog pe Sf. Nectarie sa il ajute. Dragostea pe care eu o simt de la sfant in sufletul meu este prea mare ca sa o pot descrie si de multe ori nu-mi vine sa cred ca merit asa ceva pentru ca stiu oricat de mult incerc nu pot sa fiu asa cum ar trebui sa fiu in fata Domnului.
|