Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
daca pensiile nu au leg. cu UE asigurarea unui trai decent al populatiei de la tara se face prin comertul liber cu animale vii ,care este pina azi interzis de cind am intrat in UE;oamenii nu-si permit sa cumpere carnea cu kg. ce de la macelarii ca ies f. scump de 7 ori mai scump decit daca ar cumpara animalul viu si sa-l taie acasa.
in leg. cu GRIPA AVIARA ar trebui sa mai vezi si alte pareri ca de ex.[link=www.conservatorii.ro]care au un comunicat pe aceasta tema ;de altfel toate comunicatele lor sint laobiect si ar trebui citite de toata lumea mai ales manifestul,apelul catre tineri si doctrina lor.
legionarii nu au fost fascisti,dar am scris un pic mai mult la topicul cu legionarii si nu vreau sa ies din subiectul acestui topic.DOAMNE AJUTA!
|
Comertul cu animale vii este in continuare permis, dar au aparut norme specifice (autoritatile trebuie sa stie cine, ce si cui vinde). Referitor la aviara...taranii au fost despagubiti, nu? Asa ca nu vad acre este motivul nemultumirii tale. Mai nou, produsele agricole se pot vinde si in alt judet decat cel in care producatorul are domiciliul i inca nu au fost impuse normele europene (ma refer la cele de igiena).
Vor fi probleme noi, dat fiind ca am devenit tara UE, dar cele mentionate de tine nu mi se par. mai degraba ma tem de cei din Republica Moldova care se angajeaza in Romania si sunt dispusi sa âprimeasac jumatate din salariul pe care il cere un roman pt aceeasi munca.
Cat despre Noua Dreapta...te rog sa citesti atent postarea mea, la care tu faci referire.