Citat:
În prealabil postat de georgel23c
Desi nu ma prea pricep sa deschid un topic, voi face totusi o incercare.
Mi s-a intamplat azi sa primesc o vizita. Era o doamna de la Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie. Scopul vizitei era acela de a verifica tensiunea arteriala in mod gratuit si aici intervine problema de a vinde carti, care spunea nu se gasesc in comert. Uitandu-ma pe lista pe care mi-a dat-o am vazut ca printre ele erau si carti adeventiste. De asemenea, mai spunea ceva despre un post de televiziune, Speranta TV. Asa, ca va rog sa fiti atenti, si sa mai spuneti si altora despre aceste lucruri.
|
Eu, desi m-am facut ortodoxa de curand, nu pot de nici o culoare sa fiu de acord ca ceilalti crestini sunt doar niste lupi in piei de oi...pur si simplu nu pot.
Stiu ce spun Sfintii Parinti despre ei dar cu toate astea am propria mea gandire si ma raportez la om in functie de ceea ce imi spune si nu in functie de cultul de care apartine. Unii ortodocsi de pe acest site nu fac decat sa repete mecanic ceea ce au citit sau auzit de la preoti fara sa interiorizeze acel adevar. Poate ca e adevarat ca adventistii sunt niste prefacuti asa cum spuneti voi dar pentru mine nu e prea evident...
In fine, eu sunt pentru ecumenism si sper sa invatam intr-un final cine este aproapele nostru.