View Single Post
Vechi 16.01.2011, 00:33:25
vasilik's Avatar
vasilik vasilik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2008
Locație: Piatra Neamt
Religia: Ortodox
Implicit Multumesc Sfinte Nectarie!!!!

Revin pentru a relata ajutorul pe care l-am primit inca o data de la Sfantul Nectarie chiar daca pentru unii este doar ceva banal. Prin urmare. ca sa nu mai lungesc vorba eu de ceva vreme tineam legatura cu un preot calugar care m-a ajutat foarte mult cand mie mi-a fost cel mai greu in viata. Am primit multe sfaturi de la el care mi-au fost de foarte mare ajutor si fara sprijinul lui si fara ajutorul lui Dumnezeu, a Maicii Domnului si al Sfantului Nectarie nu as fi putut sa depasesc perioada grea prin care am trecut. Ultima data cand am vorbit cu el a fost pe la inceputut lunii noiebrie iar de atunci nu am mai stiut nimic de el. Incepusem sa imi fac griji pentru el, sa nu fi patit ceva iar in urma cu cateva zile am inceput sa ma rog Sfantului Nectarie sa ma ajute sa aflu vreo veste de la el, sa stiu ca este bine. Iar Sfantul m-a ascultat, astazi am primit telefon de la dansul si mi-a spus ca este bine sanatos doar ca a avut telefonul stricat si din acest motiv nu a mai putut lua legatura cu mine. Multumesc pentru ajutorul dat Sfinte Nectarie!!!!!!!!!!!!!!