View Single Post
Vechi 16.01.2011, 01:05:36
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de skicolour Vezi mesajul
Am gresit tare lui Dumnezeu. Si acum platesc pentru pactatele ce le-am facut. Am trait, pana nu de mult, o viata neplacuta lui Dumnezeu. Am revenit pe Cale (am fost primita in pocainta, am devenit o crestina practicanta, merg la slujbele bisericesti si ma spovedesc periodic), insa...pacatele ce le-am facut nu-mi dau pace si nu ma lasa sa incep nici o relatie si nici sa ma gandesc la casatorie. Au esuat toate incercarile mele de a avea o relatie, toti partenerii ' batand in retragere' dupa ce au ascultat povestea vietii mele. Mai mult,cei din familie nu sunt crestini practicanti, cu pacate si neputinte...si acesta a fost un minus pentru mine in ochii partenerilor. Oare ar trebui sa nu mai dau amanunte despre ce a fost? Cum ar trebui inceputa viata noua in Hristos, a unui om care nu demult nu il cunostea?
De ce trebuie sa spui povestea vietii tale daca vezi ca te ranesc reactiile pe care le starnesti in jur? Fiecare are un trecut.Mai bun,mai rau,asta e! Trecutul nu poti sa ti-l schimbi!Nu are nimeni dreptul sa te judece.Incearca pentru inceput ca TU sa iti asimilezi trecutul.Sa il accepti asa cum a fost, sa te ierti si sa mergi mai departe.
Cand vei intalni barbatul care ti-e ales de Dumnezeu, te va accepta si te va iubi, cu tot cu trecut ! Si nu-l va interesa nici ca in familia ta nu se practica religia.Curaj! Si altii au reusit!
Reply With Quote