Citat:
Īn prealabil postat de Maria_Sofia
Citat:
Īn prealabil postat de silvimiha
Purtati neputintele unii altora ...si asa veti implini legea lui Dzeu! Suntem datori sa spunem si celui de langa noi bucuria intalnirii cu Domnul,experienta si lupta noastra! Noi incercam,iar Domnul lucreaza...nici nu trebuie sa ne dorim mai mult!
Maria S.,nu e permis sa vb. astfel despre Creator...vreau sa te intreb :tu in ce sau in cine crezi?
Cat despre Dzeu,il vezi ca pe "dusmanul tau" si de aceea fugi de EL...EL este dusmanul firii nostre cazute,iar ca sa-L "infrangem",trebuie sa ni-L facem prieten!Dupa cum spune Apostolul Pavel:"Fratilor,impacati-va cu Dumnezeu!"
|
unde scrie ca nu e permis sa vb astfel despre creator?a da in sf scripturi.in ce cred? am trecut prin multe perioade in care credeam in dif lucruri:am crezut in patesim in deism in rationalism,am crezut si in iisus cand eram mica....acum cred in Omul-dumnezeu nu in dumnezeu-omul,cred in arta ,in frumos in estetic in senzatii in tot ce e palpabil.dumnezeu"dusmanu meu"?nici gand.cum ar putea sa imi fie dusman?e doar un concept.dar nu cred k are vreo importanta in ce cred io.
|
Asta suna a New Age. Esti convinsa ca e bine ce faci?