Fratilor, dragii mei, asa cum am promis pe perioada postului m-am hotarit sa renunt la net in general, ocupindu mi mult timp din cel rezervat rugaciunilor. Totusi fac o exceptie , pentru a va anunta , ca stradania mea mi-a fost rasplatita din plin. EL ma iubeste cu adevarat si aceasta este cel mai minunat lucru din asta lume. Am primit in urma cu citeva zile un colet din tara, din partea unui fost membru al acestui forum. In colet am gasit o adevarata comoara pentru sufletul meu :o icoana cu Maica Domnului de la Manastire Sihastria, o carte Ne vorbeste parintele PROFIRIE , o alta carte Parintele Paisie mi-a spus , o alta carte Ecumenismul de la SF.Manastire Paraklitu , ilustrate cu Parintele Cleopa de la Manasirea Sihastria . Mai mare bucurie si rasplata nu putea sa fie pentru aceasta perioada a postului. Iertati -ma ,dar am simtit nevoia de a va spune bucuria mea, ca un copil cind primeste ceva. Acel ceva la mine a insemnat imens. Sa dea Bunul Dumnezeu sa am mereu astfel de bucurii. Va imbratisez cu mult drag si ne revedem dupa 29 iunie. Doamne ajuta ! +
|