View Single Post
Vechi 16.01.2011, 20:31:24
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de skicolour Vezi mesajul
Am gresit tare lui Dumnezeu. Si acum platesc pentru pactatele ce le-am facut. Am trait, pana nu de mult, o viata neplacuta lui Dumnezeu. Am revenit pe Cale (am fost primita in pocainta, am devenit o crestina practicanta, merg la slujbele bisericesti si ma spovedesc periodic), insa...pacatele ce le-am facut nu-mi dau pace si nu ma lasa sa incep nici o relatie si nici sa ma gandesc la casatorie. Au esuat toate incercarile mele de a avea o relatie, toti partenerii ' batand in retragere' dupa ce au ascultat povestea vietii mele. Mai mult,cei din familie nu sunt crestini practicanti, cu pacate si neputinte...si acesta a fost un minus pentru mine in ochii partenerilor. Oare ar trebui sa nu mai dau amanunte despre ce a fost? Cum ar trebui inceputa viata noua in Hristos, a unui om care nu demult nu il cunostea?
,,Cine este fara de pacat,sa arunce primul cu piatra in ea'',le-a spus Iisus fariseilor,e vorba de Maria Magdalena.Si sti destul de bine ca nu a indraznit nimeni sa arunce,fiindca doar Iisus se afla in acea postura,insa nici El nu a judecat-o ci a iertat-o.Si eu si tu si cei de langa noi cadem,insa nu toti avem curajul sa recunoastem,tu insa ai facut-o si asta e foarte bine.Cat despre relatii,trebuie sa gaseti pe cineva care sa te iubeasca si care totusi sa fie si el un crestin practicant fiindca iti va fi greu de una singura ,iar trecutul sa-l foloseti in favoarea ta ca sa eviti greselile.Viata in Hristos incepe in fiecare zi si continua mereu,ea nu are sfarsit.