Citat:
În prealabil postat de catalin2
Iar ca dovezi, cum am mai spus, nu exista minuni de genul bilocatii, stigmate, stari de extaz de genul sfintilor catolici, etc. in tot crestinismul, ci doar in alte religii. Dar nu are rost sa deviem discutia aici, aceste lucruri le-am mai mentionat.
|
Iarasi veniti cu argumentul "no true scotsman" ?! V-am mai aratat ca e o eroare grosolana de logica.
Adica, aceste minuni se intampla in cea mai mare biserica crestina din lume, iar dumneavoastra, confruntat cu realitatea aceasta neplacuta (pentru dumneavoastra), sunteti fortat sa negati realitatea si bunul simt afirmand - nu e crestinism.
Dar, in fond, nu faceti decat sa confirmati ceea ce spuneam mai inainte - incercati sa puneti monopol pe Dumnezeu, prin atitudinea si argumentarea de genul "numai ortodoxia e crestinism".
Dar daca asta va satisface dorinta si necesitatea de a va simti superior si unic, fie dupa dumneavoastra.
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Aveti dreptate, ar trebui sa se faca si asa ceva. Dar pana de curand aproape toate tarile ortodoxe i-au avut pe comunisti pe cap.
|
Timp de 2000 de ani ?!!!!