Citat:
În prealabil postat de Sylvie
Lilia,NU FACI BINE CA TE RAZBUNI PE SOTUL TAU...??Dumnezeu,tocmai pentru SUFERINTA TA L-a binecuvantat pe baiat,ca sa fie fericit.Nu ti-e frica de urmarile acestei razbunari?Dumnezeu va poate lasa in seama vrajmasului,si sa aveti CU TOTII numai neplaceri.IA SEAMA SA NU TE AMAGEASCA NECURATUL crezand ca va suferi numai el,SI SA PIERZI SI TOT CE AI CASTIGAT...???.
|
asa e draga mea...sa stai sa te bata mar, sa te umileasca, sa iti vina si cu femei acasa ca doar e casa lui, iar tu sa nu zici nici malc ci sufera si du-ti crucea. Iar de te bate pana te omoara ...suporta ai sa fii martira in...nu stiu...ca pentru D-zeu nu o fai sigur. Lasa acel copil sa se chinuie, sa isi vada tatal beat eventual poate tatal isi va extinde aria de "Activitate" si il va bate si pe el ca doar ce...sa nu te razbuni ci sa mori in bataie ca asa doresc unii "crestini" care habar nu au ce inseamna sa fii crestin, habar nu au ce inseamna Biserica si iubirea de aproape, care stiu doar sa ii indemne pe altii sa sufere pentru ca ei insisi au suferit si nu au stiut la un moment dat sa se opreasca si sa spuna NU prostiei.
Draga Lilia...divorteaza daca asta simti si esti la capatul puterilor, nu este o crima ci mai ales in cazul tau se cere o astfel de actiune altfel ai sa ajungi o victima care vrea sa fie victima. Si ai grija ce faci in cazul altor relatii. Barbatii de azi sunt prost educati si de familie si de Biserica. Si ai grija de copilul ala sa nu ajunga la fel dupa. Chiar daca "pare" sanatos fizic, psihic este marcat pentru toata viata si te va ura dupa ca l-ai lasat sa se chinuie.