View Single Post
Vechi 16.01.2011, 22:00:29
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Iarasi veniti cu argumentul "no true scotsman" ?! V-am mai aratat ca e o eroare grosolana de logica.

Adica, aceste minuni se intampla in cea mai mare biserica crestina din lume, iar dumneavoastra, confruntat cu realitatea aceasta neplacuta (pentru dumneavoastra), sunteti fortat sa negati realitatea si bunul simt afirmand - nu e crestinism.
La ceea ce afirmati dvs. nici macar de o eroare de logica nu poate fi vorba, e pur si simplu o totala neintelegere.
Spuneti ca daca BC e cea mai mare biserica, atunci acelea sunt minuni adevarate! Eu cred ca v-am mai spus, minunile ortodoxe sunt aceleasi cu cele de dinainte de Schisma si dintotdeauna in crestinism. In BC dupa Schisma nu mai apar aceste minuni crestine, ci minuni ca cele din alte religii si din cele in care citim in Pateric cum unii calugari erau iselati de vrajmasul. Si intotdeauna a fost vorba de o singura Biserica, timp de 2000 de ani, gruparile care s-au desprins de-a lungul veacurilor si-au pierdut harul si nici macar nu mai pot fi numite biserici.
Reply With Quote