View Single Post
Vechi 17.01.2011, 00:14:24
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vultur77 Vezi mesajul
Faci o confuzie intre VOINTA si increderea de sine! Daca vrei sa te lasi de fumat te rogi la Dumnezeu sa iti dea puterea sa reusesti,deci te raportezi la EL prima DATA si bineinteles ca trebuie sa contribui si tu cu vointa(e de la sine inteles),pe CAND daca ai incredere in tine nu te mai rogi la EL sa iti dea putera ci te increzi in tine ca vei reusi de una singura,deci te raportezi la tine INSUTI si il lasi pe EL la o parte. VOINTA si INCREDEREA DE SINE sunt doua lucruri diferite!!! La prima mea spovedanie,cand mi-am luat ramas bun de la Duhovnic,ultimele lui cuvinte au fost:SA NU AI INCREDERE IN TINE!!! Oare de ce?
Eu nu fac nici o confuzie..
Ai interpretat gresit ce am spus..Spui ca atunci cand ai incredere in tine,nu te mai rogi...EU NU AM SPUS ASA CEVA...Am spus CA DEGEABA TE ROGI, daca nu contribui cu efort propriu...Si ca sa contribui cu efort propriu,trebuie sa ai incredere in tine..e o alta nuanta!si inseamna cu totul altceva..
Uite, eu m-am lasat demult de fumat,nu mai conteaza cum...Dar am incredere in mine, ca nu ma voi mai apuca niciodata...Nu am nevoie aici de vointa,ca nu mai simt nevoia sa fumez...Am incredere in mine ca nu-l voi dezamagi pe Domnul,apucandu-ma de fumat din nou...Ai inteles acum?E ceva ce depinde de mine, nu de Dumnezeu...ca daca ma apuca strechea si voi fuma din nou,NU E DE VINA DUMNEZEU...ci eu!

Last edited by Melissa; 17.01.2011 at 00:17:06.
Reply With Quote