Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
Daca iti pui nadejdea in Dumnezeu ca nu te va lasa si te va ajuta pt aceea problema,accentuand faptul ca natura ta este pacatoasa si slaba si ai nevoie ca EL sa fie de partea ta,atunci ai sa vezi ca CEVA intervine in ajutorul tau chiar in mod miraculos.
Ca tot veni vb despre fumat(chiar daca era un exemplu fictiv),eu chiar m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa ma las de fumat,sau sa ma asiste in demersurile mele caci nu eram in stare de una singura(ca orice dependent) si stii ce s-a intamplat ca sa-mi vina in ajutor?m-am imbolnavit 2 saptamani iar cand mi-am revenit renuntarea la tigari a fost doar o simpla decizie :)
|
Sunt situatii in care nu ai ce sa faci tu personal...ai nevoie 100% de ajutor divin...de ex un accident de masina...scapi daca te ajuta Dumnezeu in acel moment...dar sunt si situatii in care chiar daca ceri cu disperare ajutor divin si ai credinta ca ai sa-l primesti,TREBUIE SA AI INCREDERE SI IN FORTELE PROPRII,sa vii cu o contributie proprie,printr-un efort personal sustinut, ca sa reusesti....de ex un concurs pe post..daca nu te ajuta Dumnezeu,poti sa stii totul ca pe-o poezie,ca tot se intampla ceva si nu reusesti...dar daca tu habar n-ai cu ce se mananca bibliografia data spre studiu, CUM POATE Dumnezeu sa te ajute???..Pai nu trebuie sa ai o anumita atitudine,sa depui efort,sa inveti? Altfel ce tupeu trebuie sa ai sa te prezinti asa la concurs doar cu gandul ca te ajuta Dumnezeu???
(Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista!)
Sper ca macar tu ai inteles ce vreau sa spun..:-)