Citat:
Īn prealabil postat de nutucutu
Daca dupa atita studiere a Bibliei imi cereti sa va dau versete in care sa va arat ca Dumnezeu e iubire, cred ca mai aveti de studiat. In legatura cu Sfinta Sfintelor si raspunsurile pe care le-as gasi in tilcuirea acestui lucru va spun: la ce-mi foloseste sa cunosc toate tainele daca n-am dragoste? Iar asta faceti voi, sectantii: va straduiti sa tilcuiti toate, dar va lipseste dragostea; apropo: care este versetul din biblie care va spune sa nu va rugati pentru cei decedati?
Referitor la Duhul sfint care lucreaza in liniste, iar asta insemana ca ne poate deschide mintea: daca Duhul Sfint e suficient si-l ghideaza pe orice om, ce nevoi mai avem de pastori si de plata zeciuelii. Pot sa-L las sa lucreze pe gratis, acasa .
|
Eu cred ca nu stiti... dar asta nu este treaba mea. Cat despre dragostea lui Dumnezeu ... sa stiti ca, daca nu am gasit-o la dumneavoastra (pentru ca nu mi-ati aratat decat veninul pe care l-ati acumulat) nu voi trage concluzia ca nu se afla de loc in biserica catolica.
Dragostea, incerc sa o arat celor care conteaza pentru mine atata timp cat sunt inca vii. Asa stiu ca le foloseste la ceva. Dupa ... nimeni nu stie.
Pentru ca a-ti luat ce a-ti vrut din cuvintele mele si le-ati interpretat in mod voit rautacios, eu pun punct oricarei comunicari cu dumneavoastra. Eu nu sunt sursa problemelor pe care le aveti, prin urmare nu consider ca trebuie sa fiu nici persoana pe care sa va varsati amarul.
Domnul sa va vindece si sa va calauzeasca!