Mama unui fost prieten de al meu este are foarte mari probleme cu inima. Chiar daca intre mine si fiul ei relatiile nu au mai mers eu am ramas in relatii foarte bune cu dansa. In urma cu aproape 2 saptamani aceasta a intrat in coma de gradul 3 iar doctorii i-au spus baiatului acesteia sa cheme preotul sa o impartaseasca deoarece nu are ce sa ii mai faca. Atunci eu auzind acestea, i-am spus baiatului ei sa se duca in localitatea Ghimicesti-Vrancea (femeia locuieste in Vrancea - Marasesti) deoarece acolo este o biserica unde se afla o parte din moastele Sfantului Ierarh Nectarie. Acesta s-a dus la respectiva biserica, a lasat un pomelnic, s-a rugat pentru mama lui iar preotul i-a dat o sticluta cu ulei pentru ungere. Acesta s-a intors la spitalul unde era internata mama lui, a uns-o cu ulei iar aseara am primit un mesaj de la el in care m-a anuntat ca "mama si-a revenit, a deschis ochii" iar in dimineata aceasta tot de la el am aflat ca aceasta a inceput sa si vorbeasca. Tin sa mentionez faptul ca, nu este prima data cand aceasta doamna a cazut in coma de gradul 3, au mai fost perioade cand a cazut chiar si in coma de gradul 4, o data s-a intamplat ca sa nu i se mai oxigeneze creierul, insa de fiecare data Sfantul Nectarie a fost langa ea si a ajutat-o. Multumesc Sfinte Nectarie, mare facator de minuni!!!!!!!!!!!!!!!!!!