Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu
Da dragut m-ai dat pe spate cu chestia asta  deja ma atacati,sa zic o chestie printre apostoli erau femei?s-au dus femeile la propovaduire prima data?femeile au intemeiat Biserica?(cand zic de femei spun despre voi)ce s-a intamplat cu femeia ascultatoare si superba in acelasi timp?acum nu vad decat niste  scroafe fardate cu fitze de beverly hills
|
....
Femeia actuala este o femeie proasta cu multe pretentii si drepturi,doamnelor si domnisoarelor mergeti in pace !
.................................................. .....................................
fratele meu...sa inteleg ca si mama dvs . are sorici si sta la troaca ? crezusem ca 'v-a scapat" chestia cu prostia d-nelor , ...dar postarea la care am facut apel mai inainte imi demonstreaza ca aveti o parere oripilanta despre FEMEIE , in general....Femeia este un poem sublim, adus pe lume cu un rost exact si fara de care barbatii ar fi niste "animale" ciudate, fara pereche....este un SITE CRESTIN, cum de poate fi insultata inteligenta femeilor? desigur, uscaturi ca si intre barbati sunt...dar recordul il bat categoric , cu tristete afirm , tot barbatii...conform avatarului, va inteleg....aveti poate aceeasi orientare sexuala ca defunctul interpret....
ps. daca credeti ca ati avut umor...regret, va consider deplasat....cat despre "padre" ..ohohooo....