Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 19.06.2007, 13:30:19
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
Nu am pus ca sufletul apare la nastere si nu la zamislire(desi nimeni nu stie exact, nu putem dovedi nimic). Am spus ca nu poti muri daca nu te-ai nascut. Unde am gresit?
Erzbet:
Mie mi-a aparut ceva suflet mult dupa nastere, la catziva ani, asha imi amintesc, de la cresha cred ca am primele amintiri, dar la altzii e altfel, de exemplu o fata in TV deja la 2 ani stia multe poezii sau Motzard cred ca din luna a 2-3 a inceput sa studieze muzica shi sunetele din moment ce la 2 ani a shi compus primele melodii ...

Lavrentziu:
Poi sunt un fel de partener cu Dilemioara shi cu oricine ishi spune parerea fara ifose shi fariseisme bineintzeles daca o face shi ascultand cate ceva dincandincand de la marii parintzi spre deosebire totushi de domnia ta care face afirmatzii ciudate atunci cand nu da citatele sfintzilor shi iacata ca a shi capatat stima lui ancah pentru intransigentza proprie deshi la subsol altceva spune citatul sau, tocmai pentru ca persoana in cauza, adica dumneata stimate, merge cu aceiashi pashi obositori spre un fel de credintza sectar ortodoxa, shi iarta-ma ca asha mi se pare, neluindu-mi sfatul in seama ca de la forumist la forumist, adica nu ma asculta sa mai treaca shi pe la parintele sau daca pe la Parintele Pimen nu vrea sa-l urmareasca... macar in tv cand mai apare... cum a fost de ex intalnirea shi filmarea condusa de ziaristului Tatulici... sau in alte datzi... ca alt sfat nu stiu sa-i dau......... shi apoi nu a spus shi dillema ca nu este deacord cu avortul?, iar eu ca ash fi sau nu nici nu prea conteaza in schimb, Biserica spune ca este pacat grav ca shi altele mai mult sau mai putzin grave, dar este necondamnat d.p.d.v. legislativ... iar daca ar fi condamnat legislativ ar fi la fel de ... poate mai rau, asha cum zice dannsan care iar a inceput sa bata campii...
Reply With Quote