Citat:
În prealabil postat de Melissa
Corect! Dar daca acum, parintii ti-ar spala tie picioarele, cu toate ca tu o poti face singur, e semn de mare smerenie, nu doar de iubire...Pentru ca in mod firesc,din iubire,TU ar trebui sa speli picioarele parintilor...Si nu invers...asa si cu Hristos..
Parerea mea.. 
|
Melissa draga, parintii nu numai picioarele ne-au spalat ci si fundul si nu o data ci ani de-a rindul , ca sa nu mai vorbim cum ne stergeau la fund, deci aia ce mai este?...o lectie in SUPER-SMERENIE?:))),
Iar daca eu sunt sanatos si pot sa-mi spal singur picioarele, gestul lor NU M-AR SMERI ci m-ar soca si m-ar pune pe ginduri sa-i intreb ce-i cu ei, daca se simt bine, de ce fac acest lucru?,... ca doar pot si eu sa-mi spal picioarele.
Da, cind un copil este handicapat, da parintii ii spala picioarele, altfel, ..TU PERSONAL ai auzit depsre asa ceva?
Tie iti spala mama ta picioarele ca sa-ti dea o lectie?
Eu am studiat multa pedagogie la viata mea insa aceasta "strategie" imi este necunoscuta, si ne-aplicabila.
Papa de la Roma, crezi ca-i smereste pe episcopii lui cind le spala picioarele de Pasti?(ca de ai nostri nici nu poate fi vorba, in Balcani lumea este asa de "smerita" A.K.A incrincenata ca nici nu avem obiceiul asta la Patriarhie/BOR... oricum,mie personal mi se pare o aberatie!