View Single Post
Vechi 17.01.2011, 23:55:19
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pantsless Vezi mesajul
Nu nu, abia daca tu-l vezi, atunci pacat.
Da, nu vad nimic rau in pozele alea. Vezi c-am facut in post cu cateva pagini in urma in care am explicat cum doar niste oameni incuiati la minte pot refuza ceva nou. Ce anume nu e in regula acolo? Ah, ca n-ai mai vazut asa ceva pana acum: de acord. Si ce daca? Totul e relativ.. Tu cunosti o realitate, si ce e nou pentru tine ti se pare ciudat. Gandeste-te ca realitatea putea fi alta, si atunci ce consideri acum ciudat ti s-ar fi parut ok. Chiar nu poti gandi "outside the box"?

Cu un lucru sunt de acord: "Mare-i gradina ta doamne..."

PS: eu cred ca tu esti pe un drum gresit.. Vrei sa punem pariu?
Bun, deci nimic ciudat intr-o babuta cu par scurt care se crede arhimandrit, poarte rasa de calugar si camilafca, isi pune deasupra epitrahil ortodox, si peste pune un chasuble (in engleza, nu stiu in romaneste, echivalentul felonului) catolic, se crede schimnic si isi spune Mother Barb. Si este ridicata la rangul de arhimandrit(a?) de catre un om imbracat in vesminte de episcop catolic. Mother Barb se pare ca locuieste in aceeasi casa cu o alta Mother babuta, Mother Myrella. Cuplu lesbian? Hmmm. Si cand "episcopul" vine oras, la pranz au prime rib (coaste de porc..) Intr-adevar o realitate paralela, dar mie imi place realitatea mea. Daca tot de crezi arhimandrit nu iei numai hainele de arhimandrit, dar tot ceea ce inseamna a fi arhimandrit si schimnic, adica si nu mananci carne, si pastrezi cu grija castitatea, si stai undeva pe varful muntelui, pantalonii scurti si blugii ies din discutie, etc. :D

Nu lucrurile noi mi se par ciudate sau periculoase. Ci lucrurile total aiurite ca cele de mai sus.

Last edited by Noesisaa; 17.01.2011 at 23:59:41.