View Single Post
Vechi 18.01.2011, 00:50:03
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Da, a primit botezul DUPA ce a crezut in Hristos care i s-a aratat lui personal. Exact cum fac protestantii care primesc botezul DUPA ce ajung sa creada in Hristos si nu inainte. Si nu cred in Hristos pentru ca asa le spune un preot sa faca (desi foarte bine si de cei care cred la auzul cuvintelor unor preoti) ci sunt multi care cred pentru ca Hristos a intervenit in viata lor intr-un fel sau altul, cum a fost si cazul meu. Am crezut printr-o minune de la Domnul intr-un moment in care habar nu aveam ce zic preotii in biserica, stiam doar ca se vorbea mult la televizor de Tatal nostru si de aici a inceput totul. Dupa care m-am rugat sa stiu la care biserica sa merg, care este cea adevarata. Si mi-au fost aratate o gramada de biserici care cred in Hristos, toate la fel de adevarate, chiar daca cu ritualuri si traditii atat de diferite chiar si de la o tara la alta in cadrul aceleiasi biserici... Diferenta fata de protestanti este ca eu eram deja botezata, prin traditie, de parinti complet atei...
amu vorbesti ca si un sectar no ase da.insa eu nu te cred ca vorbesti erezii.sa sti si tu caci calea crucii este cam grea, de aceia multi au lepadat: drumul strimt si sarcina grea, luindu-si sarcina pe masura vointei lor,insa merg agale ca la promenada pe calea cea larga acesibila ereziilor si a celor chear lipsiti de credinta ce se termina cu abisul.

Last edited by mihaila_alin; 18.01.2011 at 00:54:03.