View Single Post
Vechi 18.01.2011, 01:26:26
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Pippo_ Vezi mesajul
Unde apare o senzatie de frica, ceva nu-i in regula, trebuie identificata cauza. Frica provine intotdeauna din egoism.
..si mai imbolnaveste si rinichii...
Citat:
Īn prealabil postat de Pippo_ Vezi mesajul

Ideea e de fapt putin mai complicata. Deoarece in mod normal fiecare ar trebui sa fie constient ca "intamplarea" NU EXISTA. Si tot ceea ce experimentam in jurul nostru, toate lucrurile si oamenii cu care interactionam, tot ceea ce se manifesta ESTE STRICT CONTROLAT DE DUMNEZEU. Deci nu exista intamplare. Ar tribui sa-l simtim in mod constient pe Dumnezeu. Deci ar trebui de fapt sa-i simtim prezenta. Dar nu o simtim din anumite motive. Unul dintre obiectivele noastre pe drumul spre sfintenie, ar trebui sa fie raspunsul la intrebarea "DE CE NU SIMT DIRECT PREZENTA LUI DUMNEZEU?". Este o intrebare foarte importanta. Si cine ii cauta raspunsul cu gandul de a-l gasi, merge spre sfintenie.
Eu am o alta parere aici..E clar ca nimic nu e intamplator si nu exista coincidente...Cred ca noi singuri provocam situatiile in care ne aflam,noi atragem persoanele cu care interactionam..Noi avem o mare contributie in ceea ce ni se intampla....De exemplu,exista ceva gresit la mine, care a determinat intalnirea mea aici cu tine si ne-a facut "sa ne gratulam" un pic......acel ceva trebuie corectat..Ma ajut mereu de situatiile"ciudate" ca sa ma corectez...sa cresc...sa evoluez
PS 1-Iar eu simt prezenta lui Dumnezeu mereu cu mine...
PS 2- sper ca am fost coerenta,sunt f obosita,am sa merg sa dorm
Reply With Quote