View Single Post
Vechi 18.01.2011, 11:16:18
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Imi aduceti aminte de discursul unui pastor protestant la o intalnire catolico-protestanta care a zis ca in pacat suntem toti uniti, ca nu-i unul fara pacat, de ce nu am putea fi la fel de uniti si in bine? La acea intrunire doar eu eram din partea bisericii ortodoxe, si erau tare fericiti sa aiba si un ortodox printre ei. Le-am explicat ca din punctul de vedere al multor ortodocsi, eu sunt o oaie ratacita, moment in care pastorul protestant ma intreaba: "Dar tu, te simti ratacita?". Ei, cum sa ma simt ratacita cand il am pe Hristos?
Mai, poate gresesc eu dar... nu suna asta a sipita? Nu cumva ti-a fost testata mandria? Si tu ai raspuns: "Cum sa nu fiu eu mai buna, mai desteapta decat toti ortodocsii si sfintii!?! Sigur ca sunt mai desteapta, ca altfel nu as fi aici". Nu spun si ca nu-l ai pe Hristos, nu am de unde sti, dar esti cam sigura ca tu il ai si restul nu... ai grija, si diavolul a cazut tot din mandrie.