Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
Mai, poate gresesc eu dar... nu suna asta a sipita? Nu cumva ti-a fost testata mandria? Si tu ai raspuns: "Cum sa nu fiu eu mai buna, mai desteapta decat toti ortodocsii si sfintii!?! Sigur ca sunt mai desteapta, ca altfel nu as fi aici". Nu spun si ca nu-l ai pe Hristos, nu am de unde sti, dar esti cam sigura ca tu il ai si restul nu... ai grija, si diavolul a cazut tot din mandrie.
|
Cum restul nu??? Unde am zis eu asta?? Eu am zis ca dimpotriva, toti sfintii l-au avut pe Hristos, chiar daca au fost din biserici cu unele doctrine diferite, iar existenta moastelor lor arata ca Dumnezeu i-a considerat sfinti pentru credinta si viata lor in Hristos!!
Nu imi rastalmaciti vorbele, va rog. Pe acest site se intampla exact contrariul, eu cred ca Hristos este in mijlocul celor care cred in El, asa cum a zis ca unde doua sau mai multe persoane se roaga in numele Lui, este si El in mijlocul lor, in timp ce multi dintre voi ceilalti sunteti in pragul mandriei de a crede ca Iisus este numai la ortodocsi, sau numai la catolici. Asa ca nu imi puneti in carca ceea ce va apartine!! Chiar nu-i frumos!