View Single Post
Vechi 18.01.2011, 12:00:20
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Cum restul nu??? Unde am zis eu asta?? Eu am zis ca dimpotriva, toti sfintii l-au avut pe Hristos, chiar daca au fost din biserici cu unele doctrine diferite, iar existenta moastelor lor arata ca Dumnezeu i-a considerat sfinti pentru credinta si viata lor in Hristos!!
Nu imi rastalmaciti vorbele, va rog. Pe acest site se intampla exact contrariul, eu cred ca Hristos este in mijlocul celor care cred in El, asa cum a zis ca unde doua sau mai multe persoane se roaga in numele Lui, este si El in mijlocul lor, in timp ce multi dintre voi ceilalti sunteti in pragul mandriei de a crede ca Iisus este numai la ortodocsi, sau numai la catolici. Asa ca nu imi puneti in carca ceea ce va apartine!! Chiar nu-i frumos!
Nu sustin ca ai spus asa ceva, dar asta se intelege daca, atunci cand cineva apeleaza la ceea ce simti tu, aceste simtaminte le ei ca pe o dovada ca tu il ai pe Hristos. Eu cred ca cei care admira sfintii si iau ca model viata acestora vor vedea acolo si smerenia. Dupa acel model poate era cuvenit un alt fel de raspuns.
Repet: nu sustin ca ai vrut neaparat sa te ridici in slavi de asta am spus - ai grija!