Am citit aprox 3/4 din link.. mi se pare aberanta expunerea de pe site-ul ala.. prea multe SF-uri.. Sunt expuneri mult mai bune si mai plauzibile pentru reincarnare.. Mie unuia nu prea imi place teoria reincarnarii... Exista ma intrebi?Nu stiu iti raspund.. Si daca ar exista nu cred ca ar fi principiul general care ar guverna legile vietii si ale mortii... Se spune ca fiecare trece prin ciclul reincarnarilor pana ajunge in Nirvana.. Nu mai stiu in ce religie e asta.. In fine.. In religia aia nu exista Rai sau Iad.. Ispasirea pacatelor are loc prin actul reincarnarii.. La fel si rasplatirea.. Daca ai fost bun in viata precedenta in noua viata te vei naste cu beneficii.. Si la fiecare reincarnare evoluezi sau retrogradezi o treapta.. Toate astea pana cand ajungi la rangul cel mai inalt de spiritualitate.. Si apoi nu te mai reincarnezi.. devii ceva superior.. Problema cu reincarnarea e ca nu prea are loc in Biblie unde exista Rai si Iad..Din farama de credinta a bunatatii tind sa cred ca nu exista reincarnare..
|