View Single Post
Vechi 18.01.2011, 14:59:25
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MartaP Vezi mesajul
ai2...ai auzit de melanom malign (faza terminala, cu multiple metastaze)? si de speranta de viata la aceasta boala infioratoare......sunt tare neavenite postarile tale....sunt curioasa sa vad ce spui despre o persoana care a supravietuit bolii, ba chiar a sfidat toate statisticile, e considerat de catre medici "o minune" si in prezent e sanatos tun gratie SF Nectarie !!!!??!!!
Probabil o sa spuna ca e o minciuna, ca omul avea de fapt o raceala, sau diagnosticul era gresit. am vazut doctori renumiti care nu intra in operatii fara rugaciuni, intelectuali renumiti, care sunt mai credinciosi ca unii preoti. am vazut doctori renumiti care inainte de operatii grele sau de diferite tratamente isi trimit pacientii la biserici si manastiri, am vazut doctori care au trait adevarate minuni. Dar ca un ateu de seama o sa spuna ca acesti oameni geniali sunt niste mincinosi care ar putea sa-si atribuie aceste vindecari, dar ei recunosc interventia lui Dumnezeu si a sfintilor atat de iubiti. Doamne ajuta.

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote