Citat:
În prealabil postat de Melissa
Pai de ce ai facut asta???E mai cald aici? 
|
E mai la obiect. Dincolo faceam off-topic.
Citat:
În prealabil postat de Melissa
Eeeee pai normal ca textul inseamna muuuult mai mult.
Dar daca tu nu vezi in cuvintele lui Iisus ca indeamna la a alege binele de rau, ca puncteaza binele in antiteza cu raul,ca vorbeste despre roadele binelului si a raului...apoi atunci eu ce sa iti mai demonstrez?  ...
|
Nu ma contrazici cu nimic prin asta. Dar nu voi intra acum in detalii.
Tu ai doar impresia ca intelegi, dar imaginea ta este vaga, confuza, folosesti repere generice fara a intelege detaliile. Intelegerea despre Dumnezeu o gasesti in detalii.
---------------------------------------
Timpul ma preseaza. Este necesar ca eu sa ma ocup de alte lucruri in urmatoarele zile. Deci voi raspunde mai putin. Dar va rog mult sa reflectati bine asupra a ceea ce am explicat referitor la greseli si pacate. Daca va imaginati ca executand cateva cerinte ati scapat de pacate si traiti o viata nepacatoasa, va inselati amarnic. Deoarece odata ce inlaturati pacatele constientizate, acele greseli neconstientizate pana atunci ies la suprafata, devenind pacate. Omul e continuu pacatos, dar nu-si da silinta sa constientizeze asta. Omul trebuie sa caute aceste foste greseli devenite pacate si sa le indrepte de la radacina lor. Si asta tot asa, pana cand omul iese din pacat, pana cand omul iese din dualitate, pana devine sfant in viata. Intr-o buna zi, toti vom fi sfinti in viata. Pentru asta s-a sacrificat Isus.